Bouwen met staal Staalcafé 4 º Staalfederatie

Bouwen met staal Staalcafé 4
Dinsdag, 06 juni 2017

Dinsdag 6 juni organiseert Bouwen met Staal het vierde Staalcafé in de Kromhouthal in Amsterdam. Tijdens deze korte, ongedwongen, maar informatieve bijeenkomst wordt u bijgepraat over de trends en ontwikkelingen in de (staal)bouw. Klanten en collega's uit het brede netwerk van Bouwen met Staal tonen hoe zij hierop inspelen via effectieve marketingcommunicatie. Worldsteel, de wereld omspannende vereniging van staalproductenten en -leveranciers, vertelt hoe de staalwereld mondiaal meer inzet op de bouw. Als klap op de vuurpijl wordt het programma van de volgende Nationale Staalbouwdag gepresenteerd en wordt een voorschot genomen op het thema: 360º Staal. Daaraan gekoppelde congresthema's zijn o.a. circulair bouwen en circulair ondernemen. Lees verder.