Congres Ketenstandaard º Staalfederatie

Congres Ketenstandaard
Donderdag, 07 juni 2018

Uitnodiging voor het congres van Ketenstandaard op 7 juni aanstaande met als titel "De roadmap voor digitalisering".

Gezien de snelle ontwikkelingen in deze tijd waarin de ETIM standaard steeds meer terrein wint en allianties aangaat, is het verstandig deze ontwikkelingen op de voet te volgen.
De Bouwagenda is duidelijk: we staan voor uitdagingen en hoe pakken we die aan? Tijdens ons congres geven we hierop antwoorden.

De dagvoorzitter Roelof Hemmen presenteert een aantal spraakmakende talkshows met o.a. Doekle Terpstra (voorzitter UNETO-VNI), Henk Homberg (vicevoorzitter Bouwend Nederland) en Cassandra Vugts (directeur SPARK Campus). Daarnaast zijn er interessante breakout- en kennissessies en is er een informatiemarkt met 30 toonaangevende participanten.
De gasten krijgen een compleet overzicht van de actuele, digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en praktijktoepassingen, waarmee zij hun voordeel kunnen doen.
Kortom, een groot evenement voor ons, waarin we gezamenlijk met branches en softwarepartners de bouw-, onderhoud- en installatiesector met praktische cases willen motiveren actief in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Doelgroep is de hele keten van fabrikanten, groothandel, bouwers, installateurs, vastgoedbeheer en -onderhoud. We verwachten zo’n 400 bezoekers.

Klik op de link naar de congrespagina op de site en het inschrijfformulier. Het persbericht is bijgesloten.

Bijbehorende documenten

Persbericht Congres Ketenstandaard 2018 de Roadmap voor Digitalisering  Persbericht Congres Ketenstandaard 2018 de Roadmap voor Digitalisering (155.54 KB)