Cursus Basisvaardigheden Staal 2019 blok 1 van 4 º Staalfederatie

Cursus Basisvaardigheden Staal 2019 blok 1 van 4
Dinsdag, 12 maart 2019

CURSUS BASISVAARDIGHEDEN STAAL

Wilt u uw medewerkers laten weten hoe staal wordt gemaakt, welke materialen, verschijningsvormen en toepassingen er zijn, inzicht geven in destructief en non-destructief onderzoek? Meld uw medewerkers dan aan voor de cursus Basisvaardigheden Staal.

DOELGROEP

Verkopers en inkopers van stalen handelsproducten en werkzaam bij een lid van de Staalfederatie. De cursus is ook zeker geschikt voor iedereen die dagelijks met de materie van doen hebben en hun kennis en begrip van het product willen verdiepen. De inschrijving staat open voor zowel Staalfederatie leden als niet-leden. Voor de laatste categorie geldt dan een ander tarief.
De cursus is praktijkgericht, up to date en geeft nieuwe inzichten door de voorbeelden die aangehaald worden. De valkuilen waar je als verkoper of inkoper mee te maken krijgt kan binnen de branche grote gevolgen hebben. Voorkomen is dan ook beter dan genezen.
De cursus is zowel geschikt voor medewerkers die weinig tot geen kennis hebben van het product als ook voor ervaren medewerkers.

PROGRAMMA

Blok 1: Wat is staal?
Blok 2: Materialen, verschijningsvormen en toepassingen
Blok 3: Materialen, verschijningsvormen en toepassingen
Blok 4: Materiaalonderzoek en certificaten. Deze cursusavond vindt plaats bij Element in Breda.
Examen: schriftelijk (open boek) examen

CURSUSDATA 2019

Blok 1: dinsdag 12 maart
Blok 2: donderdag 21 maart
Blok 3: dinsdag 26 maart
Blok 4: dinsdag 02 april

Bij voldoende belangstelling wordt de cursus in 2019 ook in oktober/november georganiseerd. Zie Staalfederatie Agenda.

*) De cursus vindt doorgang bij een minimum aantal van 10 cursisten per avond. Maximum aantal cursisten is 15. Staalfederatie Nederland behoudt zich het recht voor de cursus te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

CURSUSTIJDEN

Blok 1 t/m 3: 16.00 - 20.00 uur
Blok 4: 16.00 - 21.00 uur

CURSUSLOCATIES

Blok 1 t/m 3: Staalfederatie Nederland in Nieuwegein
Blok 4: ELEMENT in Breda

INVESTERING

De kosten voor deze 4-daagse cursus bedragen € 690,00 per deelnemer, exclusief btw. Voor leden van de Staalfederatie geldt een speciaal ledentarief zijnde € 495,00 per deelnemer, exclusief btw.
Genoemde bedragen zijn inclusief lesmateriaal, naslagwerk, examenkosten, volledige catering gedurende de blokken en het afsluitende bedrijfsbezoek.

Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij de Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen | telefoonnummer 0172-521555 | info@oom.nl.

INFORMATIE

Zie voor meer gegevens bijgesloten brochure. Het inschrijfformulier kunt u toezenden per mail. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Voor vragen verwijzen wij u naar het secretariaat, telefoonnummer 030 - 750 98 03.

Bijbehorende documenten

Brochure Staal 2019_voorjaar  Brochure Staal 2019_voorjaar (308.91 KB)
Inschrijfformulier Staal 2019_voorjaar  Inschrijfformulier Staal 2019_voorjaar (946.8 KB)