Staalfederatie algemene vergadering º Staalfederatie

Staalfederatie algemene vergadering
Dinsdag, 25 augustus 2020

Wegens de RIVM maatregelen rondom het covid-19 virus is de reguliere algemene vergadering van 9 juni 2020 verzet naar 25 augustus 2020.

In deze vergadering wordt de jaarrapportage gepresenteerd en zal NEVI een presentie geven over hun diensten en de wensen van de Staalfederatie in deze. Het eerste oriënterende gesprek is gevoerd met de heer Van den Hoven van NEVI.
Afgesproken is dat de heer Van den Hoven de leden van de Staalfederatie gaat bijpraten over wat de NEVI en de Staalfederatie voor elkaar kunnen betekenen. Dit zal zijn tijdens waarschijnlijk de eerste fysieke vergadering sinds de coronaperiode en wel in de Algemene vergadering op dinsdag 25 augustus a.s.

Om de inhoud van de presentatie zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen, vragen wij u een vijftal vragen te beantwoorden. Het invullen vergt slechts een minuutje van uw tijd. Een investering die zich al snel terugbetaald. Doorsturen naar uw inkopers is uiteraard toegestaan. Hoe meer reacties we ontvangen, des te beter kan de NEVI hierop inspelen.
KLIK HIER VOOR DE ENQUÊTE

Bedankt voor het invullen en het alvast reserveren van dinsdagmiddag 25 augustus a.s.