Staalfederatie cursisten op bezoek aan TATASteel in IJmuiden º Staalfederatie

Staalfederatie cursisten op bezoek aan TATASteel in IJmuiden
Dinsdag, 03 december 2019

Iedereen die in 2019 een of meerdere cursussen van de Staalfederatie heeft gevolg wordt uitgenodigd voor een exclusief bezoek aan TATAsteel in IJmuiden. Dit bezoek vindt plaats op dinsdag 3 december 2019.

Cursisten ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging, die niet overdraagbaar is.
Nadere informatie bij Yvonne Wiersma.

Het programma is als volgt:

13.15 • Ontvangst in de foyer met koffie/thee uit automaten (zelfbediening)
13.30 • Inleiding Tata Steel door IJmuiden Visits

14.00 * Film Staal
14.15 * Uitleg over en uitreiken van PBMen (helm, jas en oordopjes)

14.30 • Rondrit en bezoek enkele installaties; Hot Strip Mill (WB2), Hot Dip Galvanizing Line (DVL)

16.15 • Retour CCD en inleveren PBMen
16.30 • Einde bezoek

Bij Tata Steel is een registratieprocedure van kracht. Alle bezoekers die het terrein op gaan moeten geregistreerd worden. Dit om bij calamiteiten te weten wie zich in de bus/op het terrein bevinden. Er moet een registratielijst ingevuld worden met de gegevens van de bezoekers.

De cursisten worden gevraagd om uiterlijk 20 oktober de volgende gegevens te verstrekken:
• geboortedatum
• woonadres met huisnummer en woonplaats
• nummer identiteitsbewijs (niet Burgerservicenummer)
Tevens dien je op de dag zelf een geldig ID-bewijs (paspoort of rijbewijs) bij je te dragen.

Tot ziens op dinsdagmiddag 3 december a.s. in IJmuiden