Staalfederatie netwerkbijeenkomst tijdens de ESEF º Staalfederatie

Staalfederatie netwerkbijeenkomst tijdens de ESEF
Woensdag, 21 maart 2018

Een nieuw initiatief !!

Uitnodiging voor leden en potentiële leden van de Staalfederatie

De ESEF beurs is woensdag 21 maart 2018 langer geopend dan gebruikelijk.

De Staalfederatie maakt hiervan gebruik en organiseert vanaf 16.30 uur een netwerkbijeenkomst voor leden en potentiele leden.
Mocht u op dat moment de beurs bezoeken met een relatie dan is die uiteraard ook van harte welkom.
We hebben IMS Nederland bereid gevonden gastheer te zijn voor dit evenement. Standnummer: 01 D 148.

Namens de Voorzitter, de heer Hans Hilbrands, nodigen wij u van harte uit met ons het glas te heffen en een hapje mee te eten.

Ik verzoek u dit nu alvast in uw agenda op te nemen, zodat we op een grote opkomst kunnen rekenen.
Wij stellen het op prijs als u ons per omgaande wilt laten weten of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen en met hoeveel personen, zodat wij de catering hierop kunnen aanpassen.

Meld u hier aan voor een gratis ESEF entreekaart.

2018-03-05 10_49_51-ESEF 2018