Staalfederatie staalgolfdag voor leden en genodigden º Staalfederatie

Staalfederatie staalgolfdag voor leden en genodigden
Vrijdag, 22 september 2017

30e STAALFEDERATIE GOLFEVENT voor Staalfederatie leden en speciaal genodigden

De datum staat al een tijdje vast: vrijdagmiddag 22 september 2017 en de afspraken zijn gemaakt met de locatiemanager van Golfcentrum De Batouwe in Zoelen (Tiel). We zijn daar weer van harte welkom.

Programma
Om de 30e editie van dit evenement extra luister bij te zetten zal de opzet en dus ook de spelvorm anders dan anders zijn.
U wordt namelijk van harte uitgenodigd om samen met een (zaken)partner in te schrijven om gezamenlijk te strijden voor één van de vele prijzen van de prijzentafel. Schrijft u alleen in? Geen probleem, dan stellen wij voor u een gezellige flight samen.

De ontvangst is vanaf 12.00 uur waarna het programma om 13.00 uur aanvangt. Na afloop van de wedstrijd over 18-holes en/of clinic (zie verder in dit bericht) wordt de dag afgesloten met een gezamenlijk diner.

De wedstrijddeelnemers lopen de Peren- en Appelgaard.

Alle deelnemers ontvangen een exclusieve herinnering aan deze 30e editie in de vorm van een Dutch Design artikel en iedereen is 22 september een winnaar!

Clinic King onder leiding van een golfprofessional
Wilt u kennismaken met de golfsport combineren met een gezellige (netwerk)middag neem dan deel aan de clinic King. Uw (zaken)partner is ook van harte welkom.

Kosten
De deelnemersbijdrage bedraagt € 150,00 per persoon. Dit is inclusief ontvangst, lunchpakket, 18-holes greenfee of clinic, baancatering, apéritief, diner en prijzentafel. Bij annulering na 12 september 2017 blijft deze bijdrage verschuldigd.

Inschrijven
Klik hier om u aan te melden, bij voorkeur per omgaande maar uiterlijk vrijdag 1 september.
Wilt u alleen bij de borrel en/of het diner aanwezig zijn? Ook dat kan! U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Ook als u verhinderd bent vragen wij u dit aan te geven.
Wij streven naar 48 deelnemers waarbij de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging.

Komt u de 22e september naar Golfcentrum de Batouwe? We verwelkomen u graag!

Informatie
Vragen? Neem dan contact op met het secretariaat, per telefoon 030 - 750 98 03 of per mail info@staalfederatie.nl.