Themamiddag Materialen en Beschermen º Staalfederatie

Themamiddag Materialen en Beschermen
Donderdag, 19 april 2018

Oppervlaktebehandeling obv NANO technologie

In de onbeperkte mogelijkheden van oppervlakte behandeling komen we dagelijks vele mogelijkheden tegen. Is het voor u nog duidelijk wat u waarvoor gebruikt?. En weet u wat de laatste technologische ontwikkelingen zijn van duurzaam beschermen?
Waarneer pas je poedercoaten of anodiseren toe? Of kiest u liever voor verzinken of natlakken?
Ooit aan nanotechnologie gedacht? Kent u de verschillen of neemt u aan wat het wel of niet is?

Om op al deze vragen antwoord te geven organiseert het Aluminium Centrum in samenwerking met ION en Teqnowledge (hét kenniscentrum van Teqnow) een themamiddag rondom deze techniek.
Bent u actief in bijvoorbeeld de voedingsindustrie, jachtbouw, gevelbekleding, dakconstructies of ander toepassingen waar beschermen van het materiaal een thema is dan nodigen we u graag uit voor deze themamiddag.

We hebben een aantal toonaangevende bedrijven bereid gevonden om uitleg te geven wat de ongekende mogelijkheden van deze technologie zijn. We nodigen u graag uit om met uw vragen naar voren te komen. Praktijkvoorbeelden of uitdagingen waar u mee zit. U kunt ze op de dag zelf mee nemen of vooraf naar ons opsturen zodat we deze vragen uitgebreid kunnen behandelen.

Wanneer? Donderdag 19 april
Hoe laat? 14.00 uur
Waar? Einsteinbaan 1 Nieuwegein. Koninklijke Metaalunie.
Wie komen er? De bedrijven Zpro6  en GreenPowerNano zullen 2 korte presentaties geven en vooral ingaan op uw vragen. De firma Bayards zal als gebruiker van deze technologie vertellen wat hun ervaringen zijn uit de praktijk.

Via de site van Teqnow / ION en Aluminium Centrum kunnen de geïnteresseerden zich aanmelden. Toegang is gratis en na afloop gelegenheid voor een netwerk drankje.