Breedveld Staal BV º Staalfederatie

Breedveld staal header
Bedrijfsgegevens

Breedveld Staal BV

Parallelweg 4

2921 LE Krimpen Aan Den IJssel

Postbus 63

2920 AB KRIMPEN A/D IJSSEL

T. 0180-512933

I. www.breedveldstaal.nl

E. info@breedveldstaal.nl


Breedveld Staal BV

afb breedveld balk3 Breedveld Staal werkt met een nauwkeurig samengesteld assortiment nieuwe staalproducten. Voor staalverbruikers in de ruimste zin van het woord. Onze voorraad bestaat voornamelijk uit constructie staal, maar ook rvs, aluminium en bij producten zoals lasbochten, fittingen etc. Zelfs een kleine aanpassing is voor ons geen enkel probleem!

Ons gemotiveerde en enthousiaste team verzorgt met plezier al uw wensen en staalbehoeften. Met korte communicatielijnen en strakke, gegarandeerde planningen.

60 jaar innoveren

Dat u met 60 jaar knowhow en expertise te maken hebt, merkt u aan alles. Want Breedveld Staal gaat met zijn tijd mee en werkt constant aan nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en duurzame staalconcepten. En dankzij een uitstekend geoutilleerd wagen- en machinepark maken we alle beloften waar. Telkens weer even flexibel en betrouwbaar.

Toegevoegde waarde met Prefab Staal

Prefab Staal concepten zijn staalconcepten met een kleine toevoeging of ingreep. Het betreft kleine subtiele aanpassingen, waarmee de volgende ondernemer in de bedrijfskolom net wat sneller uit de voeten kan. Denk aan een hijsoog of kop en- voetplaten en het boren van gaten. Elementen die voor een constructeur juist weer net te simpel zijn.

Groen Staal is duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is voor de staalhandel niet altijd eenvoudig. Breedveld Staal biedt de oplossing: Groen Staal. Kiest u voor Groen Staal, dan lopen uw bestellingen via speciaal opgezette milieuroutes. Leveringen van verschillende klanten worden dan duurzaam met elkaar gecombineerd, met een behoorlijke besparing op dieseluitstoot als resultaat. Gerealiseerde kostenbesparingen geven we met een milieubonus aan u terug.